Welcome Guest Login or Signup
BOOKMARK
French Canadian Ancestors


FORUM
New Posts | My Topics | Profile Forum | User Settings | Subscriptions
Post Reply
Adidas Superstar Kopen
Total Views: 50 - Total Replies: 0
Mar 12 2018, 10:13 pm - by nvugyhs

Private Message

Image

De constante stroom premiesamenwerkingen vormt de adidas Originals en de Britse retailergrootte? stelt niet nogmaals teleur, omdat de twee samenwerken voor een klassevolle set van de Superstar. De voor altijd iconische shelltoe sneaker wordt gepresenteerd in twee uiterst smaakvolle premium looks, met een hoogwaardige lederen bovenkant in zwart of wit met tonale nubuck voor de hieltabs en sidestripes. Het duo van indrukwekkende Superstars wordt elk aangevuld met gelaserde Adidas-klaverbladlogo's op de tongen. De grootte? exclusieve Adidas Superstar Kopen zijn verkrijgbaar in de winkel en online op vrijdag 9 september.

Er is een nieuwe, vrouwelijke benadering voor de Adidas Superstar Online Kopen met deze nieuwe Slip-On-versie van de klassieke schelp-toed sneaker. De schelpneus is eigenlijk het enige dat deze herkenbaar maakt als een Superster, omdat het bovendeel een complete renovatie krijgt met een ontwerp zonder veter met elastische kruisbanden. De Superstar Slip-On zorgt voor de perfecte zomereditie van de schoen, vooral in deze muntachtige lichtgroene colorway. Dames kunnen de Superstar Slip-On nu bij geselecteerde adidas Originals-winkels vinden.

Deze luxe vertolking van deAdidas Superstar Goedkoop heeft een crème lederen bovenkant met zwarte en rode accenten. De driestreepstreep op het zijpaneel is vereenvoudigd met dunne zwarte contraststiksels, maar het echte showstelende item is het afgeronde suede paneel van de Yeezy 350 Boost aan de mediale zijde. Hoewel je nooit een paar Superstars zou verwarren voor een Yeezy Boost, is het cool om Kasina te zien sleutelen aan de constructie in een eerbetoon aan Kanye's nieuwste en beste.

De Adidas Superstar Opruiming doet mee aan de viering van de Olympische Spelen van deze zomer met een speciale colorway betalende eerbetoon aan de gaststad Rio de Janeiro, Brazilië. De colorway is geïnspireerd op de kleuren rond de stad aan de kust, met een bovenwerk van wit leer, diepblauwe grafische accenten en een zanderige, beige gespikkelde zool. Surfplank- en skateboardillustraties zijn te vinden op elke hiel, terwijl een getegelde afbeelding op de binnenzool van de rechterschoen eindigt in het tropische Rio-thema. De adidas Superstar "Rio" zal exclusief worden uitgebracht in de adidas Originals-winkel in Rio de Janeiro.

Je hebt gehoord van stalen neuslaarzen, maar je hebt nog nooit een model met metalen neuzen gezien zoals dit. Adidas Superstar Nederlandzet zijn 'Metal Toe'-serie Superstars voort met deze unieke nieuwe versie met koper op de tenen, ontworpen om eruit te zien als het element zoals het van nature in de natuur voorkomt. Ondertussen is de rest van de schoen gemaakt van tonaal zwart leer om je echt te laten focussen op de opvallende schelpen. Deze dames Superstar Metal Toe "Copper" komt nu aan bij internationale retailers, dus verwacht ze binnenkort hier in de VS.
Post Reply

*** French Canadian Ancestors ***
Powered by phpFoX Version 1.6.21